Maatwerk Software en Standaard Softwarepakketten

Het Software Solutions team van ISSYS ICT biedt advies en ondersteuning. Dit doen zij middels maatwerk voor HRM, CRM, logistieke en financiële processen. Middels onze nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers, biedt ISSYS ICT haar klanten ruime mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter in te richten met standaard softwarepakketten. Sluiten deze standaard oplossingen niet aan op uw behoeften? Dan biedt ISSYS ICT ook maatwerk software, waarbij altijd de best passende oplossing voor u wordt gemaakt. Of haal het maximale uit uw bedrijfsinformatie en kies voor onze rapportage mogelijkheden en Business Intelligence. Vraag onze experts om meer advies.

Standaard softwarepakketten

Om onze klanten zo breed mogelijk van dienst te zijn, maken wij gebruik van een mix van standaard producten. Naast Office 365, bieden wij HRM, CRM, financieel en logistiek administratief gerelateerde pakketten. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de gebruiker, kunnen wij Filelinx, PowerBI, Exact, Autodoc, Sumatra of bijvoorbeeld Elvy koppelen aan de bestaande systemen.

Bekijk de oplossingen

MAATWERK SOFTWARE

Indien standaard applicaties niet toereikend zijn, adviseren wij maatwerkoplossingen. Deze stemmen wij af op de specifieke behoeften van de klant. Welke software er uiteindelijk wordt gekozen, is afhankelijk van de bedrijfsprocessen en wensen. Hoe werkt u, wat hebben de gebruikers nodig, en wat zijn uw wensen? Samen komen wij tot dé maatwerkoplossing voor u.

Bravilor Bonamat maatwerk

Online samenwerken met Office 365

Office 365 is een standaard Microsoft oplossing die wij regelmatig adviseren. Door de groeiende aandacht voor cloud-, online ofwel mobiel werken, is de vraag naar cloud-oplossingen als Office 365, Yammer, Skype for Business en SharePoint de laatste jaren enorm gestegen. Ontdek meer over efficiënt en slimmer werken met de pakketten van Office 365 en verbeter uw resultaten.

Het nieuwe samenwerken

Case studies

Bravilor Bonamat; de smaak van eenvoud

Bravilor Bonamat is een toonaangevende, internationale organisatie op het gebied van drankbereidingssystemen. Al vijfenzestig jaar is zij een autoriteit op dit gebied en bovendien al jaren Europees marktleider. Met een breed en innovatief assortiment biedt Bravilor Bonamat voor elke situatie een geschikt systeem.

Bekijk deze case

JOZ B.V. specialist in stalreiniging naar de Private Cloud

Sinds maart 2016 is het complete JMS-platform ondergebracht in de ISSYS ICT Private Cloud. Lokale servers zijn niet meer nodig, deze cloud-dienst valt namelijk in eigen beheer van ISSYS ICT. Dit biedt JOZ meer ruimte, flexibiliteit en onafhankelijkheid voor ontwikkeling, groei en de keuze welke applicaties er vanaf dit platform kunnen draaien. Efficiënt samenwerken 3.0 in de ISSYS ICT Private Cloud De keuze voor deze oplossing was zodoende de meest gunstige oplossing voor JOZ. Het bedrijf heeft nu de beschikking over eigen virtuele servers, waarop het platform draait. Daarnaast biedt de cloud-oplossing van ISSYS ICT hogere beschikbaarheid en heeft een uptime garantie van 99%.

Bekijk deze case

Richmond Interiors; Kostenbesparend werken met AutoDoc

ISSYS ICT doet niet aan internationale grenzen, zo blijkt ook uit het samenwerkingsverband met Richmond Interiors. Van oorsprong een familiebedrijf, startte men als antiekwinkel waar meubelen en woonaccessoires werden verkocht. Met het groeiende internationale succes, groeide ook de behoefte aan meer efficiëntie binnen de organisatie.

Bekijk deze case

Verbeter uw bedrijfsvoering met Software Solutions

Integreer uw systemen en verbeter uw belangrijkste processen. Voor Financieel, Logistiek, HR, CRM, Document Management en BI (Business Intelligence en rapportage) heeft ISSYS ICT een geschikte oplossing. Specifieke behoeftes kunnen leiden tot een eigen maatwerkprogramma. Voor alle oplossingen geldt dat de focus ligt op bedieningsgemak, mobiliteit en veiligheid.

 

Marco Essers (Manager Software Solutions):

“Business Intelligence (BI) oplossingen zoals dashboards of rapportagetools zijn veel gevraagde oplossingen. Gebruikers willen bestaande data graag eenvoudig en overzichtelijk terugzien. Ook dat kunnen wij regelen bij ISSYS ICT.”

Ik wil advies op maat