ICT Infrastructuur

De ICT infrastructuur vormt het kloppend hart van de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Bij het ontwerpen van een ICT-infrastructuur staan veiligheid, continuïteit en schaalbarheid hoog bij ons in het vaandel. Thema’s die wij invullen binnen de verschillende ICT-infrastructuren zijn onder andere: Servers & Storage, netwerken, Back-up & recovery, Wi-Fi, Firewalls en netwerkverbindingen. ISSYS ICT denkt graag met u mee over de juiste inrichting van uw ICT-infrastructuur,  want geen enkele organisatie werkt hetzelfde. Of het nu gaat om het ontwerp, implementatie of beheer, ISSYS ICT creëert samen met u een ICT-omgeving die bij u past.

Consultancy

Techniek en infrastructuur dienen u te ondersteunen in uw primaire bedrijfsprocessen. Bij ISSYS ICT ligt onze focus daarom op de behoefte van de klant. Hoe ziet uw bedrijfsproces eruit en wat heeft u nodig om uw primaire bedrijfsprocessen probleemloos te laten verlopen? Onze consultants brengen op basis hiervan een veilige en schaalbare inrichting van uw infrastructuur tot stand. Een ICT-omgeving die berekend is op wijzigingen in de toekomst, waarbij rekening gehouden wordt met uw huidige behoeften en de werkprocessen van uw medewerkers.

Engineering

Onze engineers kunnen u ondersteunen bij onder andere netwerkbeheer, systeembeheer en tevens het ontwerp en implementatie van uw ICT-infrastructuur. Alle specialisten werken volgens de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) methode. Hun kennisgebied is breed door de diverse specialisaties die een ieder van hen beheerst: van software engineering, storage implementaties, security tot bedrijfsinformatica.

Onze dienstverlening gaat verder dan installeren

ISSYS ICT helpt u bij een ICT-infrastructuur die aansluit op uw wensen, de nodige flexibiliteit biedt om toekomstbestendig te zijn en veilig genoeg om zorgeloos te werken. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van een netwerkomgeving, opslag van uw waardevolle data, beveiligde draadloze verbindingen, ISSYS ICT is uw ICT-partner voor het complete spectrum van uw ICT-infrastructuur.

Maatwerk werkomgeving

Uw eigen applicaties en 24 x7 support. Altijd en overal toegang tot uw informatie. Ook onderweg.

Afspraak maken