Referenties

Wilt u weten met wie u zaken doet? Dat begrijpen wij goed, wij zijn trots op onze relaties en laten u graag zien voor wie wij werken. Hieronder treft u enkele referenties, die een beeld schetsen van een aantal projecten die wij succesvol hebben uitgevoerd voor onze relaties.

Op kantoor en onderweg

Zaanstad Dakwerken verzorgt kwalitatieve, platte daken voor gebouweigenaren zoals woningcorporaties. Dagelijks zijn tientallen medewerkers aan het werk op externe projectlocaties. Om alles in goede banen te leiden is goede bereikbaarheid en (kosten-) efficiënte communicatie binnen dit grote netwerk essentieel.

Lees de referentie

Cono kaasmakers

Zin in een stuk oude kaas bij de borrel? Liever een stevige plak jong belegen op de boterham? Kaas is naast tulpen, molens en stroopwafels een typisch Nederlands product. CONO Kaasmakers draagt al ruim 100 jaar een steentje bij aan deze traditie.  ISSYS ICT is nauw betrokken bij de ICT-activiteiten van de kaasmakerij en vervult hierbij een aanvullende en ondersteunende rol.

Lees de referentie

Offshore in de cloud

Door de toepassing van een volledig beheerde Private cloud-oplossing van Suuzy beschikt Seafox over een omgeving welke altijd en overal beschikbaar is. Voor een effectieve communicatie tussen de rigs werd een SharePoint omgeving ingericht op basis van Office 365.

Lees de referentie

De Spieghel kiest Autodoc

ISSYS ICT doet niet aan internationale grenzen, zo blijkt ook uit het samenwerkingsverband met De Spieghel. Van oorsprong een familiebedrijf, startte men als antiekwinkel waar meubelen en woonaccessoires werden verkocht. Met het groeiende internationale succes, groeide ook de behoefte aan meer efficiëntie binnen de organisatie.

Lees de referentie