Uw digitale organisatie

Als midden- kleinbedrijf merkt u dat steeds meer bedrijfsprocessen digitaal verlopen, en hoe meer processen digitaal verlopen, des te meer informatie er in uw organisatie ontstaat. U wilt dat al uw medewerkers altijd de meest actuele informatie binnen handbereik hebben, maar hoe doet u dat op een veilige en verantwoorde manier?

Ook willen steeds meer medewerkers buiten de deur werken, maar hoe kunnen zij thuis op een veilige manier op hun mobiele apparaat verder werken waar zij op kantoor waren gebleven? Des te meer medewerkers van uw organisatie buiten de deur werken des te belangrijker het wordt dat zij met elkaar in contact blijven en ideeën evenals kennis met elkaar blijven delen.

 

Wat heeft u nodig?

Het antwoord is een veilige en gemakkelijke online werkplek die uw medewerkers in staat stelt om op locatie verder te werken, beter te communiceren, samen te werken en daardoor met elkaar meer voor elkaar te krijgen. Daarnaast biedt een intern communicatieplatform uw medewerkers de mogelijkheid ideeën en kennis uit te wisselen op een manier die voor hen intuïtief is.

Lees meer over online werkplekken

Mobile Device Management

Wanneer u wilt dat medewerkers actuele informatie binnen handbereik hebben, moeten hun mobiele apparaten aan veiligheidsvoorwaarden voldoen. Mobile Device Management (MDM) is een bepaalde vorm van beleidsvoering rondom mobiele apparaten die hier antwoord op biedt, waarbij alle apparaten centraal zijn geconfigureerd, beveiligd en ondersteund.

Automatisering van processen

Met de digitalisering van uw organisatie komt ook de automatisering van bedrijfsprocessen kijken. Hiervoor kunnen standaard softwarepakketten uitkomst bieden, waardoor processen altijd gestructureerd, efficiënt en soms zelfs automatisch kunnen verlopen. Als een standaardoplossing niet aansluit op uw behoeften dan hebben wij de kennis en kunde in huis om de best passende oplossing voor u op maat te maken.

Lees meer over standaard- en maatwerkoplossingen
Werken buiten de deur?

Des te meer medewerkers van uw organisatie buiten de deur werken des te belangrijker het wordt dat zij met elkaar in contact blijven en ideeën evenals kennis met elkaar blijven delen.