AutoDoc voor internationale Richmond Interiors

ISSYS ICT doet niet aan internationale grenzen, zo blijkt ook uit het samenwerkingsverband met Richmond Interiors. Van oorsprong een familiebedrijf, startte men als antiekwinkel waar meubelen en woonaccessoires werden verkocht. Met het groeiende internationale succes, groeide ook de behoefte aan meer efficiëntie binnen de organisatie.

RICHMOND INTERIORS BY SPIEGHEL

MAATWERK VOOR ORDERVERWERKING

Applicatie met ontelbare mogelijkheden

De collega’s van Business Solutions hebben in overleg met Richmond Interiors besloten dat AutoDoc het meest geschikt was voor dit doel. Niet alleen is dit een goede uitbreiding op de aanwezige software, ook biedt deze applicatie ontelbare extra mogelijkheden voor het optimaliseren en automatiseren van de uitgaande documentenstroom. Werken vanuit Exact zoals altijd, maar met meer efficiëntie als resultaat.

Wilt u de referentie later op uw gemak nog eens doornemen?

“AutoDoc is zeer eenvoudig aan Exact, of een ander pakket, te koppelen en kan vervolgens heel breed en geheel naar behoefte worden ingezet voor verschillende onderdelen in het bedrijfsproces. Wij hebben door deze aanpassing ruim een halve dag werkzaamheden kunnen uitsparen.”

Relevante referenties

Koffie met melk en maatwerk

Lees meer

Case studies

29 nov

Schenkeveld Advocaten volledig ontzorgd in de Cloud

09 okt

Airblast; Werken in de Cloud als één eenheid

10 dec

CONO Kaasmakers; De groenste kaas met een koninklijk randje

12 sep

JOZ B.V. specialist in stalreiniging werkt in de ISSYS ICT Private Cloud

05 aug

Slimmer werken met ISSYS ICT Cloud in de offshore

Meer case studies