Voor wie wij werken

Onze klanten bevinden zich in het hele land en zijn werkzaam in diverse branches. Door onze jarenlange ervaring zijn wij toonaangevend in het onderwijs, de zorg en voor bedrijven. Ook hebben wij veel ervaring bij de overheid. Onze drive is dat wij duizenden mensen dagelijks in staat stellen om optimaal te functioneren, met een feilloos functionerende en veilige ICT-omgeving.

Bedrijfsleven

Als midden- kleinbedrijf merkt u dat steeds meer bedrijfsprocessen digitaal verlopen, en hoe meer processen digitaal verlopen, hoe meer informatie er in uw organisatie ontstaat. U wilt dat al uw medewerkers altijd de meest actuele informatie binnen handbereik hebben, maar hoe doet u dat op een veilige en verantwoorde manier?

Lees meer

Onderwijs

Als onderwijsinstelling merkt u dat steeds meer lesmateriaal een digitale vorm krijgt. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kan blijven profiteren van de mogelijkheden die digitalisering biedt heeft u een stabiele en veilige ICT-infrastructuur nodig waarop kan worden voortgebouwd.

Lees meer

Overheid

Als overheidsinstelling verwachten uw burgers toegang te krijgen tot uw (hulp)diensten op een steeds laagdrempeligere manier, waar ook ter wereld en op welk moment van de dag dan ook. Dat vereist o.a. dat uw medewerkers – net als in andere organisaties – zelf moeten kunnen bepalen waar ze werken en welke apparaten ze daarvoor gebruiken.

Lees meer

Zorg

Als zorginstelling ervaart u dat er gedrukt wordt op uw kosten terwijl de vraag naar zorg toeneemt. Hoe kunt u er dan voor zorgen dat u niet inlevert op de kwaliteit van zorg en de aandacht voor uw cliënten bij bijvoorbeeld dagbehandelingen en activiteitenbegeleiding?

Lees meer