Waar wij voor staan

Bij ISSYS ICT luisteren wij naar uw wensen en behoeften. Dit doen wij inmiddels alweer 15 jaar. Wij bieden u innovatieve oplossingen voor de cloud, ICT-infrastructuur, telefonie, softwareontwikkeling en ICT-beheer. Daarnaast geven wij u advies met verstand van zaken zodat óók uw organisatie slimmer kan werken met ICT.

Uw regionale specialist

Vanuit één centraal punt biedt ISSYS ICT u diverse vormen van dienstverlening en bedrijfsoplossingen. Wij bouwen, ontwerpen en beheren uw netwerk, helpen u bedrijfsprocessen te digitaliseren door software te ontwikkelen, beheren uw werkplek en houden deze altijd up-to-date, richten een bij u passende Cloud-omgeving in en helpen u tegelijkertijd effectiever en efficiënter te vergaderen. Dit doen wij inmiddels met zo’n zestig medewerkers; allen specialisten met passie voor hun vakgebied.

Bekijk onze oplossingen

Onderdeel van Dustin

ISSYS ICT is onderdeel van Dustin. Dustin is een toonaangevende online IT partner in Scandinavië en de BeNeLux. Het doel van Dustin is om klanten te helpen voorop te blijven lopen door de juiste IT oplossing te bieden, op het juiste moment en voor de juiste prijs.


Iedereen verdient een kans

Veel van onze werkzaamheden zijn zeer specialistisch en daardoor niet voor iedereen geschikt. Juist binnen dit soort functies zitten mensen, zoals onze collega’s met autisme, op hun plek. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om aan het arbeidsproces deel te nemen. Als werkgever maken wij ons daar ook hard voor.

Lees meer

Werken bij ISSYS ICT

Sinds 2002 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste ICT-partners van Noord-Holland. Ons geheim? Uitjes, Pizza-sessies, en een wekelijkse borrel! Ben jij op zoek naar uitdaging, doorgroeimogelijkheden en werkplezier? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij bieden je een afwisselende baan binnen onze snelgroeiende, informele organisatie.