Efficiënt samenwerken 3.0 in de ISSYS ICT Private Cloud

Sinds maart 2016 is het complete JMS-platform ondergebracht in de ISSYS ICT Private Cloud. Lokale servers zijn niet meer nodig, deze cloud-dienst valt namelijk in eigen beheer van ISSYS ICT. Dit biedt JOZ meer ruimte, flexibiliteit en onafhankelijkheid voor ontwikkeling, groei en de keuze welke applicaties er vanaf dit platform kunnen draaien. De keuze voor deze oplossing was zodoende de meest gunstige oplossing voor JOZ. Het bedrijf heeft nu de beschikking over eigen virtuele servers, waarop het platform draait. Daarnaast biedt de cloud-oplossing van ISSYS ICT hogere beschikbaarheid en heeft een uptime garantie van 99%.

Onafhankelijk samenwerken

ISSYS ICT Private Cloud

Over JOZ B.V.

JOZ is de grondlegger van de moderne stalreiniging; ‘Home of the clean stable’. Zo’n 70 jaar geleden bedacht en ontwierp Jan Oostwouder in het Westfriese ’t Zand een systeem waarmee mest op een lopende band werd afgevoerd. Daarmee kwam een einde aan het arbeidsintensieve en tijdrovende handmatige mestruimen. Jan stichtte JOZ en bracht zijn uitvinding naar de markt. Met succes. In de loop der jaren zijn er diverse slimme oplossingen geïntroduceerd, zoals de mobiele robots: de JOZ-Tech en Moov. De slimme oplossingen van JOZ zijn wereldwijd toepasbaar, mede door de mogelijkheden van de Private Cloud. Door de brede communicatiemogelijkheden wordt de gebruiker bovendien ontzorgd. JOZ werkt o.a. met mest- en voeraanschuifrobots in stallen, wereldwijd. De robots verzamelen informatie over hun prestaties. Deze data werd verzameld en geanalyseerd op lokale servers.

Wilt u de referentie later op uw gemak nog eens doornemen?

Richard Paardekooper (CFO) :

“De klanttevredenheid is behoorlijk toegenomen. Een logisch vervolg is om dit systeem zo toegankelijk mogelijk te maken, de betrouwbaarheid te garanderen en prestaties te verbeteren door deze onder te brengen in de Cloud.”

Relevante referenties

BHP werkt slimmer met ISSYS ICT

Lees meer

Case studies

29 nov

Schenkeveld Advocaten volledig ontzorgd in de Cloud

09 okt

Airblast; Werken in de Cloud als één eenheid

10 dec

CONO Kaasmakers; De groenste kaas met een koninklijk randje

12 sep

JOZ B.V. specialist in stalreiniging werkt in de ISSYS ICT Private Cloud

05 aug

Slimmer werken met ISSYS ICT Cloud in de offshore

Meer case studies