De digitale transformatie van uw dienstverlening

Als overheidsinstelling verwachten uw burgers toegang te krijgen tot uw (hulp)diensten op een steeds laagdrempeligere manier, waar ook ter wereld en op welk moment van de dag dan ook. Dat vereist o.a. dat uw medewerkers – net als in andere organisaties – zelf moeten kunnen bepalen waar ze werken en welke apparaten ze daarvoor gebruiken.

De balans tussen gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid aan de ene kant, en veiligheid aan de andere kant vormt daarom een grote uitdaging voor overheidsinstellingen. Hiervoor is een langetermijnstrategie nodig die een einde maakt aan verouderde protocollen die dicteren hoe documenten worden uitgewisseld, evenals de systemen die gebonden zijn aan een bepaalde plaats.

Wat heeft u nodig?

Het antwoord is een veilige en gemakkelijke werkomgeving die uw medewerkers ondersteunt, faciliteert en hun het leven makkelijker maakt. Dit maakt het uitwisselen van informatie en ideeën eenvoudiger en daarmee aantrekkelijker.

De veiligheid van gegevens is hierbij dermate belangrijk. Gegevens dienen in eerste instantie te worden versleuteld, vervolgens te worden opgeslagen in een beveiligd datacentrum en alleen oproepbaar te zijn door uw medewerkers.

Lees meer over online werkomgevingen

Wij kunnen u helpen

Als onderdeel van Dustin bedienen wij samen met zes andere organisaties meer dan honderd overheidsinstellingen in het hele land. Daardoor kennen wij uw uitdagingen en behoeften vanuit de praktijk en onze ervaring. ISSYS ICT neemt deze zorg uit handen. Onze IT-oplossingen helpen u met de realisatie van een toekomstbestendig platform, optimale dienstverlening en een effectieve organisatie.

 

Wij helpen overheidsinstellingen om doelgericht ICT-beleid te maken en vertalen dit in een prettige, stabiele en veilige werkomgeving, zodat medewerkers optimaal kunnen (samen)werken. Altijd, overal en op ieder apparaat.

digitale transformatie

Als overheidsinstelling verwachten uw burgers toegang te krijgen tot uw (hulp)diensten op een steeds laagdrempeligere manier. Een veilige en gemakkelijke werkomgeving die uw medewerkers ondersteunt en hun leven makkelijker maakt faciliteert zowel uw medewerkers als uw burgers.