Cloud diensten op maat

Werken in de cloud kent vele definities en verschillende technische oplossingen. Vaak is één oplossing niet de beste en wilt u genieten van de voordelen van verschillende oplossingen. Met onze cloud diensten bouwen wij samen met u een oplossing op maat. Of het gaat om een online werkplek, Office 365, of een private cloud op basis van Infrastructure as a Service (IaaS), wij ontzorgen u en creëren een cloud-omgeving die bij u past en waarbij de gebruikers centraal staan.

IaaS

Bij Infrastructure as a Service (IaaS) neemt u uw gehele infrastructuur samen met al uw netwerkapparatuur af als een dienst, waarbij u de hardware niet meer zelf aanschaft maar een abonnement op basis van gebruik afsluit. Via het internet krijgt u middels een portaal toegang tot uw vertrouwde desktopomgeving.

Ontdek de mogelijkheden

Online Werkplek

Dat werken in de Cloud voordelen biedt, staat vast. Maar, hoe brengt u uw huidige organisatie over naar meer flexibiliteit en schaalbaarheid? En bespaart u daadwerkelijk kosten? ISSYS ICT helpt u bij het vinden van antwoorden. Onze vaste en voordelige pakketten zijn overzichtelijk en helpen uw keuze eenvoudiger te maken

Bekijk het aanbod

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een applicatie binnen Office 365 die het makkelijker maakt om nauwer samen te werken met mensen binnen en buiten uw organisatie. Het is de plek om zakelijke gesprekken voort te zetten op een informele manier, snel inzicht en overzicht te krijgen in uw projecten, en samen te werken aan aan gedeelde bestanden.

Meer over Microsoft Teams

Case studies

Airblast; Werken in de Cloud als één eenheid

Airblast is wereldwijd toonaangevend op het gebied van straal- en verfspuitoplossingen, en helpt haar klanten bij het beheersen van kwaliteit en het voldoen aan de milieuwetgeving. Sinds 1974 opende Airblast productiefaciliteiten in Europa en het Midden-Oosten, waar al haar apparatuur wordt vervaardigd volgens de hoogst geldende veiligheidsnormen. Voor Airblast bracht het hebben van meerdere kantoren in twee continenten echter ook uitdagingen met zich mee. De kantoren in het Midden-Oosten werkte ieder op een eigen, lokale omgeving wat het delen van gegevens met andere kantoren bemoeilijkte. Destijds werd besloten dat het werken in de Cloud hier de ideale oplossing voor kan vormen. [su_animate type=\"fadeInUp\"] [su_quote cite=\"ICT Manager van Airblast\"] ...Je hoeft niet alle servers in verbinding te brengen, je hebt daar op locatie niet meer zoveel nodig en je hebt hier minder apparatuur nodig. Door de veroudering van de servers en het ontstaan van nieuwe opties wilde wij meer één eenheid vormen. [/su_quote] [/su_animate]

Bekijk deze case

Schenkeveld Advocaten volledig ontzorgd in de Cloud

Schenkeveld Advocaten is een advocatenkantoor met drie vestigingen in Noord-Holland, te weten Alkmaar (1908), Hoorn (2000) en Amsterdam (2014). Op verschillende rechtsgebieden bieden meer dan 20 advocaten juridische ondersteuning aan particulieren, ondernemers, overheidsinstanties en maatschappelijke instellingen.

Bekijk deze case

Slimmer werken met ISSYS ICT Cloud in de offshore

Toonaangevend in internationale offshore, levert Seafox diensten ter ondersteuning van bedrijven, werkzaam in de olie & gas industrie. Het bedrijf is de laatste jaren flink uitgebreid, hierdoor bezitten zij momenteel de grootste offshore vloot, met maar liefst twaalf offshore service jack-up rigs. Klanten kunnen, naast het huren van deze rigs, ook een beroep doen op diensten waaronder kraanondersteuning, transport en installatie en ontmanteling van offshore platforms of turbines. Verder biedt Seafox tijdelijke wooneenheden voor offshore locaties en/of aan boord van schepen.

Bekijk deze case

Temati; werken met ISSYS ICT cloud-oplossingen

Leverancier Temati is opgericht in 1962. Oorspronkelijk lag de focus op promotie en verkoop van Foster Mastics- Coatings-en Sealants in de Benelux. Inmiddels levert Temati een compleet programma aan gespecialiseerde producten voor de chemische/petrochemische industrie en de scheepsbouw. Het afzetgebied is eveneens gegroeid; vanuit het hoofdkantoor in Beverwijk en de vestigingen in Europa en het Midden Oosten worden materialen geleverd over de hele wereld. Lees hieronder meer over hoe zij meer schaalbaarheid en flexibiliteit vonden in de ISSYS ICT cloud-oplossing van ISSYS ICT. Schaalbaarheid en flexibiliteit in de Cloud De verzelfstandiging vanuit het moederbedrijf Hertel, in januari 2013, maakte het voor het huidige Temati management mogelijk om zowel strategisch als operationeel nog effectiever werken en scherper inspelen op de behoefte van onze partners. ”Vanuit deze gedachte werd de wens om in de cloud te werken ook steeds concreter. Dit proces wilden wij doorlopen in samenwerking met een lokale partner. Eentje die ons kon begeleiden binnen het complete ICT- en cloud-spectrum\", aldus Stefan Naenen, CFO Temati.

Bekijk deze case

Eenvoudig. Veilig. Flexibel.

ISSYS ICT biedt totaalpakketten en losse modules voor werken in de Cloud, met als doel: de overstap naar online werken zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken voor u. Zie het als een all inclusive vakantie; u kiest voor een pakket dat past bij uw situatie. Extra comfort, zekerheid of veiligheid kunt u optioneel kiezen in de vorm van losse modules, net als een reis- en of bagageverzekering. Vraag naar de mogelijkheden van onze Cloud diensten. De Cloud wordt simpel met Suuzy.

Werken in de cloud?

Samen kijken wij naar de mogelijkheden en houden daarbij uw doel helder voor ogen. Draait het om kostenbesparingen, flexibilisering of meer functionaliteit? Wat wordt de impact op uw eigen processen en medewerkers? Kiest u voor volledige uitbesteding, een hybride oplossing of wilt u een specifieke dienst afnemen?

Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij adviseren u graag.