Oud geworden door jong te blijven

De coöperatie van melkveehouders uit het Noord-Hollandse Beemster maakt niet alleen eerlijke kaas, door aandacht te houden voor mens, dier en milieu. Ze heeft in de loop der jaren een koninklijk randje gekregen. In juni 2001 verleende koningin Beatrix het recht aan CONO om het predicaat ‘Hofleverancier’ te voeren. Deze eer komt toe aan bedrijven die minimaal 100 jaar oud zijn en een uitzonderlijke staat van dienst hebben. In 2014 was het koningin Maxima die in hoogst eigen persoon de nieuwe kaasmakerij officieel opende.

“Gezien onze staat van dienst, zijn wij niet bepaald een groentje in onze branche, maar wel degelijk de groenste!”, aldus Gert-Jan Borger, teamleider IT bij CONO.

ERUIT HALEN WAT ER IN ZIT

NUCHTERE AANPAK VAN ISSYS ICT

Kaas met de ‘K’ van kwaliteit

Bij CONO Kaasmakers staat het maken van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product voorop. Dit uitgangspunt wordt tevens toegepast op de interne bedrijfssituatie.
“Bij de bouw van de nieuwe kaasmakerij heeft ISSYS ICT samen met ons de ICT-infrastructuur ontworpen en opnieuw ingericht. Niet alleen is er een nieuw netwerk aangelegd, ISSYS ICT creëerde tevens een nieuwe server en storage omgeving. Bij de oplevering gaven wij hen de verantwoordelijkheid voor het continue monitoren van de systemen.

Het uitbesteden van het beheer geeft ons de mogelijkheid om de inzet van onze eigen ICT-afdeling toe te spitsen op informatievoorziening. Naast het beheer van de ICT-omgeving, vormt de specifieke kennis van ISSYS ICT binnen onze ICT-projecten een waardevolle aanvulling op onze eigen ervaringen. De ISSYS ICT specialisten zijn hier zodoende kind aan huis. Mocht er een calamiteit plaatsvinden, dan kunnen wij 24 uur per dag een beroep doen op de professionele Helpdesk.” aldus Borger.

Wilt u de referentie later op uw gemak nog eens doornemen?

“De service en kennis van ISSYS ICT vergroot onze flexibiliteit en dat biedt een stuk rust voor ons.”

Relevante referenties

Zaanstad Dakwerken compleet met DeanOne

Lees meer

Case studies

29 nov

Schenkeveld Advocaten volledig ontzorgd in de Cloud

09 okt

Airblast; Werken in de Cloud als één eenheid

10 dec

CONO Kaasmakers; De groenste kaas met een koninklijk randje

12 sep

JOZ B.V. specialist in stalreiniging werkt in de ISSYS ICT Private Cloud

05 aug

Slimmer werken met ISSYS ICT Cloud in de offshore

Meer case studies