Seafox werkt in de Cloud

Toonaangevend in internationale offshore, levert Seafox diensten ter ondersteuning van bedrijven, werkzaam in de olie & gas industrie. Het bedrijf is de laatste jaren flink uitgebreid, hierdoor bezitten zij momenteel de grootste offshore vloot, met maar liefst twaalf offshore service jack-up rigs.

Klanten kunnen, naast het huren van deze rigs, ook een beroep doen op diensten waaronder kraanondersteuning, transport en installatie en ontmanteling van offshore platforms of turbines. Verder biedt Seafox tijdelijke wooneenheden voor offshore locaties en/of aan boord van schepen.

LAND, SEA, CLOUD

ISSYS ICT PRIVATE CLOUD

Servicedesk en systeembeheer

Volledig beheer gaat verder dan proactieve controles. Voor de dagelijkse werkzaamheden kan er te allen tijde een beroep worden gedaan op de service van ISSYS ICT. Mochten zich problemen voordoen op de werkvloer, zoals storingen op de online werkplekken en bij telefonie, dan kan men zich richten tot de helpdesk. Door de 24-uurs service kan Seafox er van op aan dat zij altijd bereikbaar blijven voor hun klanten.

Gedurende het proces werden de voordelen van een beheerde cloud-oplossing steeds duidelijker. Seafox wilde zich kunnen richten op haar kernactiviteiten en tevens klaar kunnen staan voor haar eigen klanten. Door te kiezen voor volledig beheer en onderhoud door specialisten van ISSYS ICT, werd dit mogelijk gemaakt. Ook de beveiliging van de ICT-omgeving werd uitbesteed. De systemen worden 24/7 proactief gecontroleerd en waar nodig vinden er in overleg aanpassingen plaats. Dit gebeurt zowel op afstand, als op locatie.

Wilt u de referentie later op uw gemak nog eens doornemen?

“Eén totaaloplossing voor ICT-infrastructuur, communicatiediensten, software ontwikkeling en 24/7 ICT-beheer.”

Relevante referenties

Cono kaasmakers kiest voor beheer van ISSYS ICT

Lees meer

Case studies

29 nov

Schenkeveld Advocaten volledig ontzorgd in de Cloud

09 okt

Airblast; Werken in de Cloud als één eenheid

10 dec

CONO Kaasmakers; De groenste kaas met een koninklijk randje

12 sep

JOZ B.V. specialist in stalreiniging werkt in de ISSYS ICT Private Cloud

05 aug

Slimmer werken met ISSYS ICT Cloud in de offshore

Meer case studies