Infrastructure as a Service (IaaS)


Wat is IaaS?

Bij Infrastructure as a Service (IaaS) neemt u uw gehele infrastructuur samen met al uw netwerkapparatuur af als een dienst, waarbij u de hardware niet meer zelf aanschaft maar een abonnement op basis van gebruik afsluit. Via het internet krijgt u middels een portaal toegang tot uw vertrouwde desktopomgeving.


Is IaaS van ISSYS ICT voor uw organisatie?
Waarom overstappen?

Een opeenhoping van technologieën

Naarmate organisaties groter worden is het onvermijdelijk dat men opeens met een opeenhoping van technologieën werkt. Dit leidt tot een inflexibele infrastructuur evenals weerstand wanneer de organisatie wendbaarder wilt worden; bepaalde afdelingen blijven bij voorkeur werken met voor hun vertrouwde programma’s wat de vernieuwing en / of vervanging van de inflexibele infrastructuur verder vertraagd en moeilijker maakt.

U bent niet de enige

Dit is de realiteit voor veel organisaties. 52% van organisaties geeft aan dat door hun huidige infrastructuur het integreren van al hun gebruikte diensten inefficiënt verloopt. Op dezelfde wijze geeft 47% aan dat de integratie van applicaties inefficiënt verloopt, en dit vormt ook een obstakel voor organisaties om over te stappen op een cloudoplossing.

Tijd om over te stappen?

Een derde van organisaties (34%) is van mening dat onenigheid of een gebrek aan compatibiliteit tussen infrastructuren een obstakel vormt voor de implementatie van een geheel geïntegreerde cloudoplossing. Daarnaast wordt ook het toenemende beveiligingsrisico (34%), de toenemende kosten (32%) en het niet duidelijk zijn van de termijn waarna de investeringskosten zijn terugverdiend genoemd als redenen om vast te houden aan de huidige, inflexibele infrastructuur.

Wij helpen u

Wij weten dat er binnen organisaties onenigheid kan bestaan omtrent de keus om wel of niet over te stappen op IaaS. Daarom nodigen wij onszelf graag bij u uit om samen met u en alle belanghebbenden binnen uw organisatie te bespreken welke mogelijkheden er zijn, specifiek kijkend naar uw situatie en wat uw organisatie belangrijk vindt. Dit levert u zekerheid en inzicht voor de toekomst in de vorm van een gezamenlijk gekozen richting, geheel kosteloos.

Ik wil kosteloos advies

 

Hoe wij voor u te werk gaan

Wij delen de projectopdracht eerst op in kleine en meetbare fases. 
Voor, tijdens en na iedere fase behoudt één projectmanager het overzicht,
en zorgt hij / zij ervoor dat het project in lijn ligt met de te realiseren doelen en resultaten.
De projectaanpak is altijd afgestemd op de grootte, eisen en wensen van uw organisatie.
Deze vorm van projectaanpak is gebaseerd op PRINCE II.