Samen meer bereiken met Microsoft Teams

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een applicatie binnen Office 365 die het makkelijker maakt om nauwer samen te werken met mensen binnen en buiten uw organisatie. Het is de plek om zakelijke gesprekken voort te zetten op een informele manier, snel inzicht en overzicht te krijgen in uw projecten, en samen te werken aan aan gedeelde bestanden.

Is Microsoft Teams voor uw organisatie?

 


Aan de slag met Microsoft Teams

Vind onmiddellijk waar u naar op zoek bent

Een van de grootste tijdverspillingen voor teams is het zoeken naar projectinformatie, hulpmiddelen, contactpersonen en gespreksgeschiedenis. Stelt u eens voor hoeveel effectiever iedereen zou zijn als ze onmiddellijke toegang hadden tot alles wat ze nodig hebben, rechtstreeks in Office 365. Microsoft Teams maakt gebruik van krachtige, geïntegreerde zoekmogelijkheden en ingebouwde toegang tot SharePointOneNote en Planner, zodat teamleden onmiddellijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Omdat elk document dat in Microsoft Teams wordt gedeeld naar de cloud wordt opgeslagen, werken teamleden altijd in de recentste versie – zonder daarnaar te hoeven zoeken.

Krijg direct feedback

Teamleden kunnen vaak niet verder omdat ze op de feedback en goedkeuring zitten te wachten om een project te kunnen voortzetten. Ze proberen telefonische vergaderingen te plannen, maar al dat heen-en-weer geplan slokt tijd op. En zelfs wanneer het ze eindelijk is gelukt te vergaderen, projectdocumenten te bewerken en de gereviseerde versies te verzenden, zitten ze vervolgens vaak weer op goedkeuring te wachten. Dat verandert allemaal wanneer ze snel een teamchat, privéchat of online meeting met besluitvormers kunnen starten en aan gedeelde bestanden kunnen samenwerken om meteen goedkeuring te krijgen. 

Ga vandaag nog aan de slag


Vandaag werken wij steeds meer samen, maar velen delen nog steeds documenten via e-mail en relatief weinig werken gelijktijdig aan documenten, terwijl die mogelijkheid er wel is. Er is daarom een behoorlijke winst te behalen op gebied van productiviteit in veel bedrijven met behulp van moderne applicaties die de samenwerking bevorderen. Of u nu 3 of 300 werknemers heeft, met Microsoft Teams omarmt u de voordelen van teamwork volledig en brengt alle hulpmiddelen die uw medewerkers gebruiken samen op één plek.   


Willen u en uw team kennis maken met de mogelijkheden van Microsoft Teams? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.   
Patrick van Bemmelen, Office 365 Enterprise Administrator Expert
Patrick van Bemmelen