Canon Flat Fee: Ongelimiteerd Printen en Scannen

Gepubliceerd op 30 augustus 2018 door ISSYS ICT1 min

ISSYS ICT biedt Canon Flat Fee voor ongelimiteerd printen en scannen

Canon Flat Fee is een concept waarmee ISSYS ICT haar klanten de mogelijkheid biedt om ongelimiteerd te printen en te scannen. Een vast tarief per maand maken de kosten 100% voorspelbaar, zodat klanten eenvoudiger kunnen budgetteren. ISSYS ICT is, tezamen met haar zusterondernemingen, de eerste partner van Canon die dit nieuwe concept heeft opgenomen. 

ISSYS ICT is een toonaangevende Managed Services Partner in de Noord-Hollandse markt. Door middel van haar uitgebreide aanbod ondersteunt zij haar klanten op o.a. de gebieden communicatie, beheer en infrastructuur.  Ook bij deze diensten betaalt de klant per gebruik, waardoor kosten voorspelbaar zijn en er voor de klant geen verrassingen ontstaan. Dankzij het Canon Flat Fee concept kan ISSYS ICT haar klanten een flexibele en transparante oplossing aanbieden.

ISSYS ICT is onderdeel van Dustin: een groep van zeven bedrijven met meer dan 900 werknemers verspreidt over Nederland. Samen bedienen wij klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg en hebben de ambitie om iedere klant de juiste oplossing te bieden, op het juiste moment en voor de juiste prijs.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie?

Wil je dit delen?