ICT beheer op maat

Overweegt u om uw ICT beheer uit te besteden? Heeft u hierbij de behoefte aan advies van deskundigen? Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nemen hun kennis en ervaring mee naar uw organisatie. Door het bieden van heldere uitleg, onderbouwing en ondersteuning in het maken van kritische keuzes zorgen zij ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Bijvoorbeeld in uw zoektocht naar een ICT dienst die 24/7 bereikbaar en beschikbaar is en met u meedenkt op strategisch niveau. Of als u last heeft van storingen en u graag de continuïteit van uw bedrijfsvoering wilt verhogen. ISSYS ICT ondersteunt u op het gebied van ICT beheer en helpt graag uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te brengen, op basis van uw wensen en behoeften.

Persoonlijke service

Kwaliteit met zorg geleverd

Kleine moeite, groot gemak

Van ondersteuning wanneer u wilt tot maandelijkse rapportages en volledige zorg over uw servers en werkplekken. Onze beheerdiensten van ISSYS ICT zijn in diverse modules beschikbaar en volledig aanpasbaar op uw wensen en behoeften. Wij werken volgens de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) methodiek, waarbij werkzaamheden, rapportage, procedures en afspraken duidelijk worden vastgelegd. Hierdoor zijn wij in staat onze kwaliteit te meten, continu te optimaliseren en te blijven garanderen.

ICT beheer uitbesteden?

Overweegt u om uw ICT beheer uit te besteden? Wij denken graag met u mee. Voor een prettige gebruikerservaring is het belangrijk dat uw ICT omgeving veilig en up-to-date blijft. Wij helpen u graag met het maken van een keuze, en bieden maatwerk advies voor de inrichting het beheer en support van uw ICT omgeving.

Afspraak maken