ICT-Infrastructuur

De ICT-infrastructuur vormt het kloppend hart van de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Bij het ontwerpen van een ICT-infrastructuur staan veiligheid, continuïteit en schaalbarheid hoog bij ons in het vaandel. Thema’s die wij invullen binnen de verschillende ICT-infrastructuren zijn onder andere: Servers & Storage, netwerken, Back-up & recovery, Wi-Fi, Firewalls en netwerkverbindingen. ISSYS ICT denkt graag met u mee over de juiste inrichting van uw ICT-infrastructuur,  want geen enkele organisatie werkt hetzelfde. Of het nu gaat om het ontwerp, implementatie of beheer, ISSYS ICT creëert samen met u een ICT-omgeving die bij u past.

Consultancy

Techniek en infrastructuur dienen u te ondersteunen in uw primaire bedrijfsprocessen. Bij ISSYS ICT ligt onze focus daarom op de behoefte van de klant. Hoe ziet uw bedrijfsproces eruit en wat heeft u nodig om uw primaire bedrijfsprocessen probleemloos te laten verlopen? Onze consultants brengen op basis hiervan een veilige en schaalbare inrichting van uw infrastructuur tot stand. Een ICT-omgeving die berekend is op wijzigingen in de toekomst, waarbij rekening gehouden wordt met uw huidige behoeften en de werkprocessen van uw medewerkers.

Engineering

Onze engineers kunnen u ondersteunen bij onder andere netwerkbeheer, systeembeheer en tevens het ontwerp en implementatie van uw ICT-infrastructuur. Alle specialisten werken volgens de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) methode. Hun kennisgebied is breed door de diverse specialisaties die een ieder van hen beheerst: van software engineering, storage implementaties, security tot bedrijfsinformatica.