Autodoc

Automatisering van het Documentverwekingsproces


In uw organisatie worden intern en extern documenten verzonden en gearchiveerd. AutoDoc HSE is een pasklare toepassing die u helpt uw documentenstroom te automatiseren, en u daarmee helpt tijd, kosten en bovenal papier te besparen. Voor de eindgebruiker is de virtuele printer gewoon een andere printer in hun lijst met beschikbare printers. Wanneer de virtuele printer een afdruktaak ontvangt, leest deze de inhoud van het document en bepaalt hoe dat document moet worden verwerkt, op basis van door de gebruiker gedefinieerde instellingen.

Personaleer al uw documenten

De vormgeving van uw documenten – van verkooporders tot aanmaningen – is vanzelfsprekend verschillend. AutoDoc HSE past de vormgeving van documenten automatisch aan op basis van de  inhoud; zo kan het design zich aanpassen van een betaalherinnering naar aanmaning op basis van de betaaldatum.

Doordat u dit automatiseringsproces kunt personaliseren op basis van de specifieke wensen en behoeften van iedere klant, kunt u meerdere mails versturen met behoud van een persoonlijke touch; zo voelt uw klant geen nummer.

Binnen één dag operationeel

De implementatietijd van AutoDoc HSE is in de regel* niet langer dan 8 uur, waardoor binnen één werkdag het verwerkingsproces van uw facturatie en de daaraan verwante communicatie volledig geautomatiseerd is; daardoor bespaart u direct op veel verschillende kostenposten en ook op tijd. Wanneer u er namelijk voor kiest om uw documentverwerkingsproces te automatiseren verlaagt u tegelijkertijd ook de inwerktijd van invalkrachten en van nieuw personeel.

*Dat u binnen één dag operationeel bent is eerder regel dan uitzondering

AutoDoc werkt met alle programma’s en systemen

Hoe oud zijn de financiële en logistieke pakketten waar u mee werkt? Doordat kostenvermindering, klantenservice en kostenbeheersing steeds belangrijker worden, worden pakketten van 5 tot 7 jaar oud (of ouder) steeds minder bestendig voor de toekomst; dit verkort de levensduur waardoor wij steeds sneller financiële en logistieke pakketten volledig dienen te vervangen. AutoDoc is daarom pakket- en systeemonafhankelijk ontworpen, en werkt bij voorbaat – zonder noemenswaardige wijzigingen – met het pakket waar u vandaag en over 7 jaar mee werkt.

Wilt u meer weten?

AutoDoc HSE is een fantastische virtuele printer die u al na één dag enorm veel werk uit handen neemt. Vandaag de dag is het documentverwerkingsproces van meer dan 6000 gebruikers in meer dan 700 bedrijven, wereldwijd geautomatiseerd. Hierdoor worden jaarlijks miljoenen documenten door AutoDoc HSE verwerkt.

“AutoDoc is zeer eenvoudig aan Exact , of een ander pakket, te koppelen en kan vervolgens heel breed en geheel naar behoefte worden ingezet voor verschillende onderdelen in het bedrijfsproces. Wij hebben door deze aanpassing ruim een halve dag aan werkzaamheden kunnen uitsparen.”