Sponsoring betekent voor ISSYS ICT het maken van een bewuste keuze. Onze ideale combinatie bestaat voor ons uit mensgerichte activiteiten, projecten die in lijn liggen met onze maatschappelijke visie en klantinitiatieven. Het fietsproject Mont Ventoux van Esdégé-Reigersdaal sluit bij deze criteria aan.

Esdégé-Reigersdaal is een zorginstelling dat brede ondersteuning biedt aan mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking van persoonlijke begeleiding tot semi-zelfstandig wonen en begeleid werken.
De afgelopen jaren heeft ISSYS ICT een grote rol mogen spelen om processen binnen Esdégé-Reigersdaal slimmer in te richten met behulp van software. Hieronder vallen veel maatwerkprojecten waaronder applicaties voor trainingen en opleidingen van de medewerkers.

Door de sponsoring van het Mont Ventoux initiatief kan een groep van 25 begeleiders en 25 cliënten, in op maat gemaakte fietskleding alle training en voorbereidingen doen. Naast de uitdaging om de top van de Mont Ventoux te behalen staat het plezier, de beweging en het ontmoeten voorop voor de groep. Deelnemers van de fietstocht leren op basis van deze ervaring ‘grenzen te verleggen, passie te krijgen voor een activiteit, door te zetten of soms juist af te remmen’, aldus initiatiefnemer Henk Greveling. Een mooie gedachte waarin wij ons als ISSYS ICT volledig herkennen. Ook binnen onze organisatie werken een aantal wajongers onder begeleiding. Zo kunnen zij meedraaien in het arbeidsproces en tegelijkertijd hun zelfstandigheid vergroten.
Met nog een aantal flinke trainingen in het verschiet breekt in september dit jaar de grote dag aan. ISSYS ICT wenst het team heel veel succes en plezier!

Bekijk voor meer informatie: www.montventoux.st-er.nl

Wil je dit delen?