Exact Synergy

Duidelijkheid, structuur en samenwerking in één


Exact Synergy is een krachtige webbased oplossing die waarde toevoegt aan uw onderneming. Hoe? U zorgt hiermee voor optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen uw onderneming. Dit zorgt ervoor dat medewerkers zich volledig richten op één gezamenlijk doel: een beter bedrijfsresultaat.

Grip op financiën

Exact Synergy helpt uw financiële afdeling hun processen te stroomlijnen en efficiëntie te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld werkstromen gebruiken voor de maandafsluiting en de dibiteuren- en crediteurenadministratie, alle financiële documenten laten opslaan en beleidsmaatregelen makkelijk delen met andere vestigingen.

 

Het resultaat is een beter inzicht in het geheel en totale controle over de details.

Klanten binnenhalen én behouden

Iedereen die binnen uw onderneming contact heeft met klanten, kan met Exact Synergy klantgegevens zien, bewerken, opslaan en delen tijdens de gehele ‘levenscyclus’ van de klant. Alle belanghebbenden binnen uw bedrijf worden bijvoorbeeld gewaarschuwd wanneer vooraf bepaalde belangrijke gebeurtenissen worden gesignaleerd.

 

Daarnaast heeft u door de ingebouwde rapportagemogelijkheden beter inzicht in klanten en altijd actuele informatie voorhanden

Verbeterde bedrijfsprestaties

U wilt voorop blijven lopen. Daarom is snel handelen soms vereist. Exact Synergy is een gestandaardiseerde, gebruiksklare oplossing. Vanaf dag één verhoogt u de productiviteit van uw onderneming.

 

Programmeren is niet nodig en het gebruik van standaard sjablonen maken het aanpassen aan uw eigen huisstijl en werkwijze eenvoudig. Standaardisering betekent ook dat u onmiddellijk resultaten ziet.

ISSYS ICT GEAUTORISEERD PARTNER

ISSYS ICT is geautoriseerd dealer van Exact software. Onze gecertificeerde consultants hebben jarenlange ervaring met het opzetten en ondersteunen van administraties, waardoor alle mogelijkheden van Exact tot in de kleinste details bij ons bekend zijn. Naast de standaard software van Exact bouwen wij ook koppelingen tussen Exact en uw andere systemen waardoor u het maximale rendement uit Exact haalt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Veelgestelde vragenDit is afhankelijk van de toepassingen waarvoor u Exact Synergy wilt gebruiken. Exact Synergy is een gestandaardiseerd product met kant-en-klare functionaliteit en sjablonen. Ook gebruikt het een standaardtechnologie die in iedere branche toepasbaar is. Omdat programmeren niet nodig is, verloopt de implementatie sneller – en eenvoudiger – dan bij gelijksoortige oplossingen.


Ja. U kunt eenvoudig uw backoffice integreren met de frontofficemogelijkheden van Exact Synergy en zodoende gebruik maken van één centrale informatiebron.

Ja. Exact biedt meer dan 150 standaardkoppelingen om Exact Synergy aan andere softwaretoepassingen te koppelen.Wilt u meer informatie?

 

Wilt u meer weten over hoe u met een ERP systeem uw financiële en operationele processen kunt optimaliseren? Vul u gegevens in om de brochure te downloaden.