Exact Globe Next

Ontwikkeld voor uw uitdagingen


U wilt kunnen analyseren wat de oorzaak kan zijn van teruglopende verkopen of stijgende kosten. U wilt automatisch een seintje krijgen als een order uw aandacht vereist. Exact Globe Next helpt u uw werkzaamheden te integreren door informatie-eilanden te vervangen en samen te voegen tot één (wereldwijd) systeem. Door een flexibele en modulaire opbouw kunt u Exact Globe Next uitbreiden en aanpassen aan uw behoeften.

VOOR INKOOP EN VOORRAAD

U heeft voortdurend te maken met snel veranderende klantwensen en druk op winstmarges. Om controle te houden heeft u een geavanceerd logistiek systeem nodig dat het juiste product op het juiste moment tegen de juiste prijs op de juiste plaats brengt.

 

Wanneer u Exact Globe Next gebruikt, schept u duidelijkheid over uw capiciteitsruimte en werkt u nauwer samen met uw partners in de logistieke keten. Hierdoor komt u de leveringsbeloften aan uw klanten nog beter na.

STROOMLIJN UW LOGISTIEK

Met de oplossingen voor inkoop, voorraad en magazijnbeheer in Exact Globe Next vergroot u uw logistieke voorsprong op het gebied van artikelbeheer, inkoopmanagement en voorraadbeheer. U beheert u productportefeuille met behulp van duidelijke assortimentscategorieën en u beheert specifieke prijsafspraken met klanten en leveranciers.

 

Ook kunt u vaststellen wie uw beste leveranciers zijn op basis van bestelgeschiedenis waardoor u kunt onderhandelen op basis van eenduidige prijzen en uw klant de bestelde producten op tijd krijgt.

Geïntegreerde Financiën

Exact Globe Next raakt de kern van uw onderneming door uw financiële administraties samen te voegen en te consolideren. Doordat alle informatie tot op transactieniveau is te traceren, kunt u deze nog nauwkeuriger controleren. Op basis van real time dashboards geeft Exact Globe Next u actuele en historische inzichten in de geldstromen, kasposities en de waarde van uw onderneming.

 

Alle financiële gegevens van uw onderneming geïntegreerd in één centrale informatiebron.

ISSYS ICT GEAUTORISEERD PARTNER

ISSYS ICT is geautoriseerd dealer van Exact software. Onze gecertificeerde consultants hebben jarenlange ervaring met het opzetten en ondersteunen van administraties, waardoor alle mogelijkheden van Exact tot in de kleinste details bij ons bekend zijn. Naast de standaard software van Exact bouwen wij ook koppelingen tussen Exact en uw andere systemen waardoor u het maximale rendement uit Exact haalt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Veelgestelde vragenNee. Exact Globe Next is gemakkelijk te leren en intuïtief te gebruiken. U kunt starten zodra de implementatie is voltooid. ISSYS ICT biedt indien gewenst trainingen en consultancy aan.


Exact Globe Next is beschikbaar in meer dan 40 talen en ondersteunt een grote variëteit aan wet- en regelgevingen, banken en valuta.

Exact Globe Next bevat een groot aantal aan uw eigen wensen aan te passen standaardrapportages, waaronder allerlei real time dashboards. Bovendien is standaard integratie mogelijk met diverse rapportagetools van derden.Wilt u meer informatie?

 

Wilt u meer weten over hoe u met een ERP systeem uw financiële en operationele processen kunt optimaliseren? Vul u gegevens in om de brochure te downloaden.