Microsoft Skype for Business maakt nieuwe manieren van samenwerking mogelijk. Gebruikers kunnen sneller en productiever samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden, op vrijwel elk apparaat met internetverbinding en met dezelfde gebruikerservaring. Waar u ook bent, wanneer u maar wilt, u kunt eenvoudig vergaderen en online verbinding maken met het apparaat dat het meest geschikt is. Op kantoor, onderweg, bij een klant of een leverancier. Geen reistijd, geen reiskosten.

Één applicatie, tal van mogelijkheden

Skype for Business is compatibel met Office. Hierdoor kunt u overal eenvoudig samenwerken in bijvoorbeeld Outlook, door uw informatie op een slimme manier te delen vanaf meerdere locaties. Met één klik kunt u schermen delen en in realtime notities te maken.

Chatten of bellen

Door de aanwezigheidsinformatie heeft u direct inzicht in de beschikbaarheid van uw collega’s of contacten. Verstuur een chatbericht of kies voor een spraakoproep of videogesprek voor een adhoc één-op-één vergadering met mensen die beschikbaar zijn. Of kies ervoor om te bellen via uw pc met andere interne Skype-gebruikers of bij andere organisaties die Skype gebruiken. Bellen en gebeld worden kan bovendien vanuit één nummer naar keuze, dus ook uw bedrijfsnummer, uw klanten merken geen verschil!

Hoge productiviteit met Office

Bekijk de onlinestatus van contacten, plan vergaderingen in Outlook en begin een gesprek vanuit apps zoals Word en PowerPoint.

Beveiliging en beheer

Beveilig gesprekken met sterke authenticatie- en encryptiemethoden, en beheer accounts en functies voor uw werknemers.

Laat u informeren over de Skype for Business mogelijkheden voor uw organisatie en bel direct op 072 850 1000.

Wil je dit delen?