ISSYS ICT is in januari gestart met het implementeren, migreren en uiteindelijk beheren van circa 75 virtuele werkplekken voor Recreatie Midden-Nederland (RMN). De virtuele werkplekken bieden alle medewerkers van RMN de mogelijkheid om op wisselende tijden en wisselende locaties optimaal gebruik te maken van alles wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Bedrijfsapplicaties in de Cloud

Recreatie Midden-Nederland (RMN) ontwikkelt, realiseert, beheert, onderhoudt en exploiteert vele terreinen, waarbij de zorg voor natuur en landschap een belangrijke plaats inneemt. In totaal beheert RMN 665 hectare recreatiegebied (1330 voetbalvelden), waarbinnen tienduizenden recreanten dagelijks wandelen, fietsen en kanovaren. 

Om hun werk goed te kunnen blijven uitvoeren willen de medewerkers van RMN kunnen werken in een virtuele omgeving met toegang tot al hun bedrijfsapplicaties, ongeacht de apparatuur van de eindgebruiker. ISSYS ICT werkt daarom samen met RMN aan de ontwikkeling van een robuust, flexibel en vooral veilig platform dat voor medewerkers makkelijk werkt en wat weinig beheer vraagt binnen de eigen organisatie. 

Foto v.l.n.r.: Remko MeijerArnold StreeflandPaul Kotvis en Laurens van Beurden.

Wil je dit delen?