ISSYS ICT winnaar OneXS Customer Satisfaction Award ’14

Gepubliceerd op 13 februari 2015 door ISSYS ICT2 min

OneXS heeft op 10 februari voor het eerst de OneXS Partnerawards uitgereikt. Zeven partners werden in SnowWorld bedankt en beloond voor in hun inzet in 2014. Deze spannende, eerste editie hebben Lezer ICT Solutions, Dutchtel B.V., RIES ICT Advies, Loohuis Communicatie & Beveiliging B.V., Mobile Business Communication B.V., ISSYS ICT en Parentix de felbegeerde awards in ontvangst genomen.

Excelleren zit in meer dan cijfers
De OneXS Partnerawards zijn in het leven geroepen om mooie resultaten te belonen, maar ook ter waardering van partners die het afgelopen jaar lef hebben getoond, briljante initiatieven hebben ontplooid of ideale ambassadeurs zijn gebleken. Ook is er oog voor de ondersteuning van de klant. Een goede, duurzame relatie met klanten is immers het ideale einddoel.

Customer Satisfaction Award ’14 – ISSYS ICT
ISSYS ICT is vrijwel unaniem tot winnaar verkozen door de klanten en OneXS collega’s. ISSYS ICT zet de puntjes op de ‘i’ van begin tot het eind. Van oplevering tot aftersales en service, klanten kunnen altijd bij hen terecht. Wat ISSYS ICT daarnaast tot een waardevol partner maakt is dat zij proactief meedenken over de optimalisatie van OneXS diensten en processen. Bij al hun ideeën staat de klantvraag centraal. Dit stralen zij ook uit en dat zorgt voor een groot aantal tevreden klanten.

Roderick de Bruijn, ISSYS ICT: “Dit is een belangrijke erkenning voor de focus die wij bij ISSYS ICT hebben op klanttevredenheid. We zijn dan ook trots dat het opgemerkt wordt.”

Lees het gehele persbericht hier: www.onexs.com

Wil je dit delen?