Leestijd: 2 minuten

‘Verder bouwen aan een mooie toekomst’

Met het aantreden van een nieuwe directie per 1 mei is ISSYS ICT klaar voor de toekomst. Waar het dienstverlenende ICT bedrijf al een solide basis had, werkt de driekoppige directie bestaande uit Laurens van Beurden (algemeen directeur), Arnold Streefland (commercieel directeur) en Ronald Mom (financieel directeur) aan een verdere professionalisering van de onderneming.

Stevige fundering

Dat er een nieuwe directie aan het hoofd van ISSYS ICT staat, wil niet zeggen dat de leidinggevenden volledig onbekend zijn voor de relaties. Van Beurden en Streefland werken immers al geruime tijd voor de ICT dienstverlener met wortels in Heerhugowaard en sinds twee jaar gevestigd aan de westrand van Alkmaar. “Arnold en ik maakten al jaren deel uit van het managementteam binnen het bedrijf”, licht Van Beurden toe. “Zodoende hebben wij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei die ISSYS ICT in de loop der jaren heeft meegemaakt. Sinds 1 juni versterkt Ronald de directie als ervaren financiële man, waarbij zijn visie als relatieve buitenstaander verfrissend werkt.”

Ontzorgen

Het vormen van een nieuwe directie betekent zeker niet dat de werkwijze van ISSYS ICT rigoureus omgegooid gaat worden. Van Beurden: “Allerminst. Wij blijven onze relaties ontzorgen tijdens het gehele ICT-proces. Dat is en blijft onze kracht. Wij bieden oplossingen en dat wordt gewaardeerd. Klanten kunnen dag en nacht bij ons terecht met vraagstukken op ICT-gebied. Het is ook een groot stuk vertrouwen wat relaties ons schenken bij het beheer van hun ICT-omgeving en daarvan zijn wij ons terdege bewust.”

 

Uitbesteden

Van Beurden: “Het uitbesteden van ICT door ondernemers blijft groeien. Om de vraag naar uitbesteding in de regio nog beter te kunnen faciliteren, moeten wij ook meegroeien. Zodoende kunnen wij namelijk op elke vraag die de klant bij ons neerlegt een passende oplossing bieden.”

Service

Met het oog op de toekomst ligt er nog veel in het verschiet voor de dienstverlenende ICT-onderneming, weet Mom. “Wij groeien nog steeds, waardoor er binnen onze organisatie ook ruimte ligt om verder uit te breiden. Om onze dienstverlening op peil en professioneel te houden moeten wij ook wel. Die verdere professionalisering van de onderneming zijn wij nu aan het maken. Immers, onze relaties mogen dezelfde service van ons blijven verwachten en daarvoor is een gestroomlijnde interne organisatie en een groter personeelsbestand noodzakelijk.” Specifiek heeft ISSYS ICT ruimte voor accountmanagers en ICT-consultants.

Deel dit artikel: