Dinsdag 28 februari heeft Commercieel Directeur Arnold Streefland namens ISSYS ICT een uitgebreide game console overhandigd aan medewerkers van de kinderafdeling van de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar.

Steun aan lokale organisaties
De ICT-dienstverlener is al sinds 2002 actief in de regio Heerhugowaard en Alkmaar. Arnold Streefland vertelt: “Onze kennis en kunde zetten wij natuurlijk vooral in op het gebied van bijvoorbeeld Cloud oplossingen, telefonie, beheerdiensten. Waar mogelijk helpen wij daarnaast ook graag lokale stichtingen en verenigingen een handje.” Er zijn heel veel initiatieven die wat extra steun kunnen gebruiken. Jaarlijks selecteert ISSYS ICT een aantal organisaties. “De ondersteuning die wij hen bieden varieert van een gelddonatie tot vrijwilligerswerk of in natura.” vervolgt Arnold Streefland. “Bij deze Playstation was direct duidelijk dat wij hiermee kinderen blij konden maken en zo zijn wij terecht gekomen bij de Noordwest Ziekenhuisgroep. ISSYS ICT hoopt op deze manier een mooie bijdrage te doen aan een prettig verblijf voor kinderen die worden behandeld in het Medisch Centrum Alkmaar.”
Marga Ott, pedagogisch medewerker bij de Kinderkliniek is erg dankbaar voor de donatie. “Middels de Stichting Medische Kindercirkel proberen wij schenkingen en sponsoring te bewerkstelligen om het verblijf van vooral de jonge patiënten en ook hun familie zoveel mogelijk te veraangenamen. Een Playstation stond hoog op het verlanglijstje van de kinderen, maar de aanschaf hiervan is niet iets wat zomaar te realiseren valt. Wij zijn dus ook superblij voor de kinderen.”

bron: NHZaken nr. 1 2017  

Wil je dit delen?