Eenvoud en gemak met Cloud Telefonie

Met Cloud Telefonie kiest u voor een dienst per werkplek, per maand. Hierdoor is de aanschaf van een dure telefooncentrale niet meer nodig. Nooit meer onder- of overcapaciteit want u kunt de werkplekken eenvoudig uitbreiden of inkrimpen wanneer nodig. Bovendien beschikt u altijd over de nieuwste mogelijkheden plus alle functionaliteiten die u mag verwachten van een geavanceerde telefooncentrale en meer. Het systeem is snel te implementeren, handig als u flexibele- of thuiswerkplekken wilt realiseren.

Werken vanuit één centraal punt

Cloud Telefonie helpt u sneller en efficiënter te werken. U bespaart tijd door de communicatie en informatie tussen werknemers (onderling) en klanten te stroomlijnen. Wereldwijd, landelijk of lokaal. In de cloud is het allemaal even dichtbij. Maak kennis met de Cloud Telefonie dienst van Destiny.

Meer over Destiny

Één complete telefonie oplossing

Dean one is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd datacenter staat.

Telefonie voor eigenwijze ondernemers

Efficiënt. Doeltreffend en slim.

Met Skype for Business vereenvoudigd u uw communicatie met één platform voor bellen, vergaderen, video & delen. Uw werknemers kunnen sneller en productiever samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden, op vrijwel elk apparaat met internetverbinding en met dezelfde gebruikerservaring.

Bekijk de mogelijkheden

Maak gebruik van alle functionaliteiten die u mag verwachten van een geavanceerde telefooncentrale plus een unieke extra mogelijkheid. Tegelijkertijd zijn de kosten bij Cloud Telefonie goed voorspelbaar. Het systeem is snel te implementeren en ook zeer eenvoudig per werkplek uit te breiden of in te krimpen. Ook zijn flexibele- of thuiswerkplekken eenvoudig te realiseren.

Eenvoudig en overzichtelijker communiceren

Wilt u weten of zakelijke cloud telefonie past bij uw organisatie? Onze adviseurs luisteren graag naar uw wensen en behoeften voor een passend advies.  

Neem contact op