Cloud diensten op maat

Werken in de ‘cloud’ kent vele definities en verschillende technische oplossingen. Soms is één oplossing niet de beste en wilt u genieten van de voordelen van verschillende oplossingen. Met onze cloud- en beheerdiensten bouwen wij samen met u een oplossing op maat. Of het gaat om een online werkplek, Office 365, of een private cloud op basis van Infrastructure as a Service (IaaS), wij ontzorgen u en creëren een cloud-omgeving die bij u past en waarbij de gebruikers centraal staan.

Uw complete office in de Cloud

Verhoog vandaag nog uw efficiency en verbeter uw resultaten met de pakketten van Office 365. Deze volwaardige cloud-oplossingen sluiten aan op de visie van ISSYS ICT, waarbij alle bedrijfsprocessen met behulp van cloud diensten  kunnen worden ondersteund.

Ontdek de mogelijkheden

Suuzy online werkplek

Met onze cloud-oplossingen van Suuzy kunt u zowel op locatie als thuis in uw online werkplek werken zoals u gewend bent op kantoor. Uw werknemers zijn zo overal beschikbaar, op elk apparaat met een internetverbinding. Voeg eigen applicaties toe, of kies voor uitbreiding van de veiligheid en communicatie oplossingen.

Meer over Suuzy

Cloud Telefonie

Met cloud telefonie investeert u niet in een dure telefooncentrales op locatie, maar neemt u een dienst af per werkplek per maand. Door gebruik te maken van deze cloud dienst heeft u alle functionaliteiten tot uw beschikking die u mag verwachten van een geavanceerde telefooncentrale plus een aantal unieke extra mogelijkheden.

Meer over onze Cloud Telefonie oplossingen