Cloud diensten op maat

Werken in de cloud kent vele definities en verschillende technische oplossingen. Vaak is één oplossing niet de beste en wilt u genieten van de voordelen van verschillende oplossingen. Met onze cloud diensten bouwen wij samen met u een oplossing op maat. Of het gaat om een online werkplek, Office 365, of een private cloud op basis van Infrastructure as a Service (IaaS), wij ontzorgen u en creëren een cloud-omgeving die bij u past en waarbij de gebruikers centraal staan.

Uw complete office in de Cloud

Ontdek de mogelijkheden

Suuzy online werkplek

Meer over Suuzy

 

Cloud Telefonie

Meer over onze Cloud Telefonie oplossingen

Eenvoudig. Veilig. Flexibel.

ISSYS ICT biedt totaalpakketten en losse modules voor werken in de Cloud, met als doel: de overstap naar online werken zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken voor u. Zie het als een all inclusive vakantie; u kiest voor een pakket dat past bij uw situatie. Extra comfort, zekerheid of veiligheid kunt u optioneel kiezen in de vorm van losse modules, net als een reis- en of bagageverzekering. Vraag naar de mogelijkheden van onze Cloud diensten. De Cloud wordt simpel met Suuzy.

Werken in de cloud?

Samen kijken wij naar de mogelijkheden en houden daarbij uw doel helder voor ogen. Draait het om kostenbesparingen, flexibilisering of meer functionaliteit? Wat wordt de impact op uw eigen processen en medewerkers? Kiest u voor volledige uitbesteding, een hybride oplossing of wilt u een specifieke dienst afnemen?

Neem contact op met ons voor meer informatie. Wij adviseren u graag.

Maak een afspraak