Van standaard software tot maatwerk bij Business Solutions

Het Business Solutions team van ISSYS ICT biedt advies en ondersteuning. Dit doen zij middels maatwerk voor HRM, CRM,  logistieke en financiële processen. Middels onze nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers, biedt ISSYS ICT haar klanten ruime mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter in te richten met standaard programmatuur. Sluiten deze standaard oplossingen niet aan op uw behoeften? Dan bieden onze software ontwikkelaars met oplossingen op maat een uitkomst. Of haal het maximale uit uw bedrijfsinformatie en kies voor onze rapportage mogelijkheden en Business Intelligence. Vraag onze experts om meer advies.

Standaard softwarepakketten

Om onze klanten zo breed mogelijk van dienst te zijn, maken wij gebruik van een mix van standaard producten. Naast Office 365, bieden wij HRM, CRM, financieel en logistiek administratief gerelateerde pakketten. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de gebruiker, kunnen wij Filelinx, PowerBI, Exact, Autodoc, Sumatra of bijvoorbeeld Elvy koppelen aan de bestaande systemen.

Richmond Interiors werkt met AutoDoc

Business Solutions maatwerk

Indien standaard applicaties niet toereikend zijn, adviseren wij maatwerkoplossingen. Deze stemmen wij af op de specifieke behoeften van de klant. Welke software er uiteindelijk wordt gekozen, is afhankelijk van de bedrijfsprocessen en wensen.
Hoe werkt u, wat hebben de gebruikers nodig, en wat zijn uw wensen? Samen komen wij tot dé maatwerkoplossing voor u.

Bravilor Bonamat maatwerk

Online samenwerken met Office 365

Office 365 is een standaard Microsoft oplossing die wij regelmatig adviseren. Door de groeiende aandacht voor cloud-, online ofwel mobiel werken, is de vraag naar cloud-oplossingen als Office 365, Yammer, Skype for Business en SharePoint de laatste jaren enorm gestegen. Ontdek meer over efficiënt en slimmer werken met de pakketten van Office 365 en verbeter uw resultaten.

Het nieuwe samenwerken