Wie zorgt er voor de veiligheid van uw werkplek?

Laat u updaten van de software voor uw werkplek te lang liggen omdat u en uw collega’s er niet aan toekomen? Wilt u liever uw werkplekken gecontroleerd veilig houden?

Effectieve maatregelen nemen voor een veilige werkplek hoeft niet ingewikkeld te zijn. ISSYS ICT biedt betrouwbare diensten die uw kostbare zakelijke data beveiligen tegen virussen en malware, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Met ons alles-in-één Werkplek Monitoring pakket waken wij voor slechts € 7,50 (per gebruiker, per maand) over uw werkomgeving. Hiermee kunt u 24/7 vertrouwen op de bescherming van Antivirus, WebProtectie en updates. Daarnaast bieden wij ook de optie om gebruik te maken van onze helpdesk.

 

Zorgeloos werken met online back-up

Uw bedrijfsinformatie is waardevol en onvervangbaar. Bent u voorbereid op ontoegankelijke bestanden door een ongeval? Onze online back-up dienst maakt via internet automatisch back-ups van de bestanden op uw server; uw waardevolle gegevens worden veilig opgeslagen en zijn tevens eenvoudig terug te halen.

Alles-in-één pakket € 7,50

  • 24/7 bescherming tegen malware, phishing en spyware
  • Blokkeert toegang tot potentieel bedreigende websites
  • Updates voor standaard* software en Windows
  • U betaalt één vast bedrag per maand
  • Altijd aanpasbaar aan uw huidige situatie
    *Vraag naar de voorwaarden

Laat ISSYS ICT tijdrovende beveiligingsmaatregelen voor uw bedrijfsapparatuur zoals computers, tablets en/ of smartphones uit handen nemen. Of u nu kiest voor volledige ontzorging of gedeeltelijk ontzorging, middels onze Werkplek Monitoring diensten waken wij over de veiligheid van uw werkplekken.