E-mail is een natuurlijk en consistent onderdeel van uw dagelijks leven. Zorg dat u een service gebruikt die begrijpt wat u nodig heeft. Office 365 biedt u niet alleen een service die is gebaseerd op bedrijfservaring en -veiligheid, maar ook de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke functies voor samenwerking en communicatie.

Altijd en overal in verbinding

Informatie is altijd en overal up-to-date. Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.
Eenvoudige planning. In gedeelde agenda’s kunt u altijd zien wanneer mensen beschikbaar of bezet zijn. Plannen is eenvoudig en zo probleemloos mogelijk. Altijd en overal.
Uw mobiele gegevens beschermen. Geen paniek als u uw telefoon kwijtraakt. Met Office 365 kunt u uw gegevens vanaf afstand wissen om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

Laat uw berichten opvallen

U kunt uw berichten een persoonlijke opmaak geven. Uw e-mailberichten vallen meer op als u een aangepaste opmaak maakt en maken nog meer indruk als u afbeeldingen opneemt. Met Office 365 kunt u beide doen en kunt u berichten tot 25 MB verzenden. Bovendien kunt u met 50 GB opslag per gebruiker de berichten en bestanden die u nodig hebt bewaren.
Uw merk versterken. Gebruik uw domeinnaam met uw e-mailaccounts zodat uw bedrijfsnaam wordt weergegeven bij elk bericht dat u verzendt.
Geavanceerde e-mailfuncties gebruiken. Met sommige abonnementen beschikt u over archiveringsmogelijkheden voor juridische inzage en naleving, en over eDiscovery waarmee u gegevens in uw bedrijf kunt identificeren, vasthouden en analyseren.

Zorgeloos e-mailen

Een schoon, reclamevrij Postvak IN. Besteed uw tijd aan communicatie, niet aan het beheer van e-mailaccounts, beslommeringen over de bescherming van uw e-mail of het zoeken in een Postvak IN dat is vervuild met reclame. Met een vereenvoudigd beheercentrum en ingebouwde beveiliging zorgt Office 365 voor het beheer van uw e-mail.
Ingebouwde hulpmiddelen voor het beheer. U hebt altijd en overal toegang tot het beheercentrum, waar u onder andere nieuwe gebruikers-e-mailadressen kunt instellen, onlangs verwijderde accounts kunt herstellen en aangepaste scripts kunt maken.
Ingebouwde beveiliging. U beschikt over toonaangevende antimalwarebescherming en filters tegen ongewenste e-mail. Hiermee kunt u uw e-mail beschermen tegen deze alomtegenwoordige e-mailbedreigingen.

Office 365 bij ISSYS ICT

  • Altijd en overal toegang
  • Betrouwbare beveiliging en service, geen IT-kennis nodig
  • Flexibele abonnementen
  • Online samenwerken met collega’s of accountant
  • Beheer en ondersteuning

Wilt u weten hoe uw online toekomst eruitziet met Office 365? Neem direct contact met ons op of bel: 072 850 1000.

Deel dit artikel: