Een nieuwe overeenkomst voor samenwerking met de Ferney Group B.V. (Ferney) is op 19 juli jl. getekend en daarmee een feit. Ferney is voor 50 verschillende bedrijven met meer dan 300 vestigingen in Nederland en België dé leverancier van ijzerwaren. Om een hogere mate van (kosten)efficiëntie in de eigen organisatie te behalen kiest Ferney voor IaaS en Virtual Desktop Infrastructure werkplekken van ISSYS ICT.     

Wat is IaaS?

IaaS staat voor Infrastructure as a Service, en wordt via uw computer aangeboden. Doordat de servers, netwerkapparatuur en de werkstations eigendom blijven van de dienstverlener betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Middels IaaS wordt uw kostprijs dus bepaald aan de hand van uw gebruik, en zijn de diensten die u aanvraagt schaalbaar.   

Met deze nieuwe samenwerking worden alle werkcomputers van Ferney (45) beheert door ISSYS ICT. Dit verlaagt de kans op een beveiligingsincident aanzienlijk. Om de overgang van de oude omgeving naar de nieuwe IaaS omgeving zo soepel mogelijk te doen verlopen wordt Ferney bij iedere stap in dit proces ondersteund door de deskundigen van ISSYS ICT.  

Al met al is Ferney een mooie naam om te mogen toevoegen aan ons klantenbestand en een mooi project op de rol!  

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie?

Wil je dit delen?