ISSYS ICT

Pizzasessie: Fortinet

Gepubliceerd op 29 november 2018 door ISSYS ICT

Wilt u uw organisatie vandaag al beschermen tegen de geavanceerdere cyberaanvallen van morgen? Ontdek de mogelijkheden tijdens deze Pizzasessie op 15 januari a.s.

 

 


Een Pizzasessie? Wat is dat?

Regelmatig worden er Pizzasessies door ISSYS ICT georganiseerd: onder het genot van een drankje en een pizza wordt kennis met elkaar gedeeld over onderwerpen die vandaag de dag in de ICT spelen. Het is met name een informele en gezellig avond, waarbij er vanuit ISSYS ICT ook personeel aanwezig zal zijn. U en uw collega’s zijn van harte welkom om deze kennissessie bij te wonen en kennis te maken met onze mensen op deze interactieve avond. Vanuit de praktijk zullen vaak meerdere experts aan het woord zijn, waarbij er voldoende ruimte blijft voor het stellen van vragen.


Van inbraak tot aanval

Vindt uw organisatie het moeilijk zichzelf te beschermen vanwege een gebrek aan middelen en vaardigheden om bedreigingen te bestrijden? Geavanceerde cyberaanvaltechnologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) verminderen de tijd van inbraak tot aanval, en meer en meer aanvallen richten zich op IoT-apparaten. Organisaties moeten bedreigingen daarom sneller kunnen detecteren.

Fortinet biedt u de oplossing(en)

Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de drie marktleiders in netwerkbeveiliging wereldwijd. Fortinet biedt gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermen tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De producten en diensten van Fortinet bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de beveiligingsinfrastructuur van uw organisatie.

Is dit wat voor uw organisatie?

Op dinsdag 15 januari a.s. nemen twee sprekers van Fortinet u mee in de wereld van netwerkbeveiliging. De oplossingen die aan bod komen geven u meer inzicht in hoe u uw organisatie kunt beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberaanvaltechnologieën.

De hieronder vermeldde informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Kennisniveau: 200 / 400 (Benieuwd wat dit inhoudt?)

PROGRAMMA

  • 17:30 – Aanvang
  • 18:00 – Eten van heerlijke pizza’s
  • 18:30 – Start van kennissessie
  • 20:00 – Eind van kennissessie (+ 15 minuten uitloop)

Er is gedurende de kennissessie voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

ONDERWERPEN

  • Forti Security Fabric
  • Public Clouds en Fortinet
  • FortiSwitch
  • Fortigate SD-WAN

Wilt u dit evenement bijwonen?

MELD UZELF EN/OF UW COLLEGA VÓÓR 1 JANUARI AAN:

Met hoeveel personen wilt u komen?