Feestelijke afsluiting jubileum

Gepubliceerd op 13 november 2017 door ISSYS ICT2 min

Donderdag 2 november opende ISSYS ICT haar deuren. Vanwege het 15-jarig jubileum organiseerden wij een Open Dag voor onze klanten. Belangstellenden werd de mogelijkheid geboden om in de middag deel te nemen aan diverse inspiratiesessies van leveranciers en naderhand te genieten van een informele borrel met optredens van jonge muzikale talenten.

Vanaf een uur of drie liep het auditorium, beneden in het pand van de Rabobank langzaam vol. En na de koffie met overheelijke petit fours, beten Canon en Filelinx het spits met hun informatieve ‘pitches’, voordat Exact en HP aan bod kwamen.  Voor de leveranciers was de Open Dag niet alleen een mooie manier om bezoekers te enthousiasmeren. Tevens was het een goede gelegenheid om belangstellenden van informatie te voorzien.

Na de sessies trof iedereen elkaar in het kantoor van ISSYS ICT voor de borrel. Laurens van Beurden, algemeen directeur, nam hier nog de gelegenheid om de klanten en leveranciers te bedanken voor hun aanwezigheid, waarna de muziek van zich liet horen. De jonge talenten, die via Kunstbende Noord Holland een platform vinden, vormden een aangename verrassing met hun frisse muziek.

Terwijl de hapjes en drankjes met grote regelmaat rondgingen, verzamelde zich bij de trekpleister Hewlett Packard Enterprise steeds meer belangstellenden. Hun Virtual Reality game, de strijd tegen virussen en andere indringers, was duidelijk in trek. Zowel voor de toeschouwers als de spelers is was het spel zeer vermakelijk.

Met in bezit een unieke ISSYS ICT dopper verlieten de laatste gasten pas laat het kantoor.

Het was een geslaagd feest!

Wil je dit delen?